סלמון מזוגג צ'ילה עם סלסה כתומה
המתכון סלמון מזוגג צ'ילה עם Salsan כתום מוכן בעוד כ-25 שעות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם jalapeño צ'ילה, תפוזים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סלמון מזוגג משמש-צ'ילה, צ'ילה-סלמון מזוגג דבש עם שני רטבים, ו בשר חזיר מזוגג בצ'ילה-כתום.
הוראות
חותכים את הקליפה ואת כל הדורית הלבנה מתפוזים עם סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך חלקים חופשיים ממברנות, לתת להם לרדת לתוך קערה. מערבבים במרכיבים סלסה הנותרים.
עונת סלמון עם מלח מכל הצדדים. מסדרים על מתלה של מחבת broiler, צד העור למטה, מטאטאים כ 4 אינץ ' מחום 4 דקות. זיגוג כפית על גבי ולהפיץ על הצדדים, ואז מפזרים זרעי שומר ופלפל סדוק. לצלות עד זיגוג הוא מבעבע ודגים הוא רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.