קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

סלמון מסוכר

סלמון מסוכר
סלמון מסוכר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 399 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך סוכר חום, חומץ, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה די טוב. נסו סלמון אסייתי ארוגולה נאפה סלט מנגו כרוב עם אגוזי מלך מסוכרים, וידוי # 67: מכור אגוזי מלך מסוכרים, המבקשים עזרה... משמש ולחם אגוז מסוכר, ו עגבניה מסוכרת ובייקון מסוכר פיזזן ומסגיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, גריז נייר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים את הבצל, חומץ וסוכר חום בסיר על חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם עד הרוטב מתחיל קרמל, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חומץחומץ
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
ממיסים חמאה עם שום במחבת קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להניח פילה סלמון על תבנית אפייה מוכן, מברשת עם חמאת שום.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאת שוםחמאת שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
יוצקים את תערובת הבצל על פילה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
6
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד פתיתי דגים בקלות. זמן הבישול עשוי להשתנות עם עובי הפילה שלך.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.