קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות66
מגזין

סלמון מעושן & לחמניות יד אבוקדו

סלמון מעושן & לחמניות יד אבוקדו
והוא יספק כ 1 מנות. אם $2.62 למנה נופל בתקציב שלך, סלמון מעושן & לחמניות יד אבוקדו יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. אם יש לכם נורים, צלפים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: אורז חינם רול יד סלמון מעושן סושי, לחמניות סלמון מעושנות, ו סלמון מעושן ולחמניות מלפפון.

הוראות

1
מורחים אבוקדו על סדינים נורים.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
למעלה אבוקדו עם אורז חום, סלמון, עגבניות, בצל, צלפים; לגלגל את יריעות נורים. פרוסה מתגלגלת לחתיכות עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.