Blend cheeses, heavy cream, lime juice, salt, and cayenne in a blender until smooth.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 תות, קלוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
Transfer cheese mixture to a bowl, then stir in salmon and chives until just combined.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
Line each mold with a single layer of rinsed and squeezed cheesecloth, leaving a 1-inch overhang. Pack salmon mixture into molds. (It will mound slightly.) Fold overhanging cheesecloth over tops.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
Transfer molds to a plate and chill, covered, at least 3 and up to 24 hours.