סלמון מעושן ומרק שורש סלרי
סלמון מעושן ומרק שורש סלרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. אם יש לכם בצל, סלמון מעושן קר, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מרק שורש סלרי, סלרי-שורש ביסק עם שיטאקים, ו מרק שורש סלרי עם קרוטונים טימין (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיף את הבצל, שומר ושורש סלרי ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, על 10 דקות.
מוסיפים את הסלמון ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד מופחת 1/3 כוס, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את מלאי הדגים ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום נמוך בינוני ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -15 דקות.
מסננים את המרק לקערה. עבודה בקבוצות, מחית את מוצקים בבלנדר, הוספת רק מספיק של מרק כדי להפוך מחית חלקה. להחזיר את מחית ואת שאר מרק לסיר נקי. מערבבים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. מצקת את המרק לקערות ומגישה עם טריזי לימון.