סלמון מעושן וקרפצ'יו תפוחים
סלמון מעושן קרפצ'יו תפוח דורש כ 27 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.08 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון זה ללא חלב ופסקטרי יש 256 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, סלמון נובה סקוטיה, תפוח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 37%. נסו קרפצ'יו עגבניות וסלמון מעושן, קרפצ'יו סלמון מעושן עם שמן זית כתית מעולה ולימון, ו סיידר תפוחים נרפא סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את הלחם על תבנית בשכבה אחת.
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד חום בהיר ופריך. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות.
מסדרים את הסלמון המעושן בשכבה אחת על מגש הגשה.
הניחו את פרוסות התפוחים מעל.
מפזרים את הצלפים מעל פרוסות הסלמון והתפוח.
מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קניון כביש שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -10 דולר.
קניון כביש שרדונה
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.