סלמון מעושן ושמיר טורטיה
מתכון סלמון מעושן ושמיר טורטיה יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 196 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש פלפל, זהב יוקון, סלמון ומלח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. וזה טוב. מתכונים דומים: סלמון מעושן וטורטיה מסקרפונה, סלמון מעושן וכוסות שמיר, ו שמיר מעושן - סלמון חשיש.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף תפוחי אדמה למחבת; קל לרסס העליון של תפוחי אדמה עם ספריי בישול. לבשל 8 דקות, פונה לעתים קרובות (לא נותנים תפוחי אדמה חומים או פריך יותר מדי). להפחית את החום בינוני, ומבשלים 20 דקות או עד מכרז, ערבוב ופנייה בתדירות גבוהה.
מעבירים תפוחי אדמה לקערה. נגב מחבת עם מגבת נייר.
מערבבים תחליפי ביצה, בצל, שמיר, מלח, פלפל וביצים בקערה גדולה. מוסיפים סלמון.
מוסיפים תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות לשלב.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה; לבשל 1 דקה, בעדינות לחיצה על תפוחי אדמה עם מרית כדי מעט שטוח תערובת במחבת. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 15 דקות או עד ביצה יש להגדיר לחלוטין סביב הקצוות ויש רק להגדיר במרכז מחבת, בעדינות רועד מחבת לעתים קרובות. (טורטייה צריך בקלות לנוע סביב המחבת.)
מניחים צלחת הפוכה על גבי טורטייה; הפוך על צלחת. בזהירות להחליק טורטייה, בצד מבושל למעלה, למחבת. לבשל 5 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, בעדינות רועד מחבת מדי פעם. בזהירות לשחרר טורטייה עם מרית; להעביר מגש הגשה.
בואו מגניב לפחות 10 דקות.
חותכים 8 טריזים, העליון עם שמנת חמוצה.