סלמון מעושן על לחם סודה אירי עם חמאת צ'ייב
מתכון סלמון מעושן על לחם סודה אירי עם חמאת צ'ייב מוכן בסביבות 2 שעות ו 5 דקות וזה בהחלט עצום pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 162 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, עירית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון מעושן על לחם סודה אירי קרוסטיני, סלמון אירי פראי מעושן עם פנקייק צ'ייב, ו אירי סודה לחם & דבש חרדל בירה חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים את לחם הסודה לפרוסות דקות, בערך 1/4 אינץ', וחותכים כל פרוסה לריבוע מחוספס 2 אינץ ' עד שיש לך 16 חתיכות. לעטוף את הלחם הנותר בניילון נצמד ולאחסן במקום יבש קריר.
מערבבים את החמאה ועירית יחד ומפיצים כמות קטנה על כל ריבוע. למעלה עם קפל קטן של סלמון ומקשטים עם sprig של שמיר טרי.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את שיבולת השועל לתוך הקערה של מעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
יוצקים לתוך קערה ומוסיפים את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, מלח, צימוקים וזרעי קימל. מערבבים היטב לשלב.
יוצקים את חלב החמאה ומערבבים במהירות עד בשילוב טוב. לעצב את הבצק לתוך עגול על 6 אינץ ' בקוטר ולשים על תבנית אפייה.
מניחים לתוך המחצית העליונה של התנור ואופים 30 עד 40 דקות, עד חום קל על גבי. כאשר טפח, הלחם ייתן את צליל מוצק, חלול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.