קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון מעושן קרם Fraîche טארט עם קרום דוחן תירס מ ' בקרים שלמים תבואה

סלמון מעושן קרם Fraîche טארט עם קרום דוחן תירס מ ' בקרים שלמים תבואה
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, קמח רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון מעושן קרם Fraîche טארט, עוגת פירות אגוזים עם אפרסקים וקרם פרש (ללא דגנים), ו סלמון מעושן חם עם טרגון קרם פרש.

הוראות

1
כדי להכין את הקרום: חמאה מחבת 9 אינץ 'טארט עם צדדים 1 אינץ' ו תחתון נשלף. באמצעות מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק יחד את קמח התירס, קמח, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה (לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך כדי לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מי קרח 1 כף בכל פעם ודופק עד שהבצק מתחיל להיראות כמו חול רטוב וגושי. זה מוכן אם חתיכה קטנה מחזיקה יחד כאשר לחצה בין האצבעות. אם זה עדיין נראה מתפורר מדי, להוסיף עוד מים, 1 כפית בכל פעם. הופכים את הבצק לקערה גדולה ומערבבים בדוחן בעזרת מזלג. לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת מוכן. צ ' יל במקרר לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דוחןדוחן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את הקרום מוכן על תבנית אפייה קטנה להעברה קלה מהתנור וממנו.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים את הקרום במשך 15 דקות כדי לייבש מעט את החלק העליון, כך שהוא לא יקבל רטוב כאשר אתה מוסיף את המילוי הרטוב. בינתיים, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי להכין את המילוי: במחבת sauté קטנה על חום בינוני, לחמם את שמן הזית ו sauté שאלוט עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את השום ואת sauté במשך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
הסר מהחום. בקערה, לטאטא יחד את החלב, קרם fraîche, ביצים, צלפים, שמיר, מלח ופלפל לעשות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמירשמיר
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
כדי להרכיב ולאפות את הטארט: כפית את תערובת שאלוט בשכבה זוגית על החלק התחתון של הקרום; לסדר את הסלמון על פני החלק העליון באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
יוצקים בתערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
12
אופים ב 191° עד העליון הוא חום זהוב ואת המילוי מוגדר, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו מגניב במשך 15 עד 20 דקות. Unmold טארט על מגש הגשה לשרת חם או בטמפרטורת החדר. אם יש לך שאריות, לכסות ולקרר עד 3 ימים.
14
הפוך קדימה: אתה יכול לאפות את הקרום יום קדימה כך למחרת אתה פשוט לטאטא יחד את המילוי, פופ טארט בתנור, ומגישים. אם הולכים בדרך זו, לקרר את הקרום prebaked, מכוסה בניילון נצמד. אתה יכול גם לאפות את כל טארט עד 1 יום מראש ולאפשר לו להתקרר, ואז לקרר אותו, מכוסה. כדי לשרת, לחמם בתנור 149° עד התחמם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

1צביטהקמצוץ פלפל שחור טחון טריקמצוץ פלפל שחור טחון טרי6(חוֹרֶף)85 גרם חמאה לא מלוחה קרה, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ', ועוד עבור שימון המחבת85 גרם חמאה לא מלוחה קרה, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ', ועוד עבור שימון המחבת3(חוֹרֶף)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק60 מ 60 מ " ל קרם fraîche3largesביצים, מכותביצים, מכות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק65 גרם קמח תירס קרקע בסדר65 גרם קמח תירס קרקע בסדר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק90 גרם קמח חיטה מלאה לבן או קמח חיטה מלאה רגיל90 גרם קמח חיטה מלאה לבן או קמח חיטה מלאה רגיל2(חוֹרֶף)שמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ2ציפורןשום, טחוןשום, טחון3(חוֹרֶף)מי קרחמי קרח11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק240 מ 240 מ " ל חלב מלא596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק45 גרם דוחן45 גרם דוחן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6ריבס, קצוץ טרי או קפואקרוםקרום113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)115 גרם סלמון מעושן, לחתוך לחתיכות קטנות115 גרם סלמון מעושן, לחתוך לחתיכות קטנות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק50 גרם שאלוט טחון (כ -3 שאלוט בינוני)50 גרם שאלוט טחון (כ -3 שאלוט בינוני)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.