סלמון מתובל עם אורז בסמטי הודי
סלמון מתובל הודי עם אורז בסמטי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורז בסמטי, מלח, כורכום הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז basmati אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טאקו הודי מתובל תלת-טיפ עם אורז בסמטי קאראווי ורוטב עגבניות חריף, אורז בסמטי בסגנון הודי, ו חומוס הודי דאל עם מרק קוקוס ואורז בסמטי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין אורז, להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן. מערבבים באורז 1/4 כפית מלח; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה וקשיו. תתחמם.
כדי להכין סלמון, מטגן preheat.
מערבבים את הג ' ינג ' ר ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל). לשפשף תערובת תבלינים באופן שווה על סלמון.
מניחים פילה על מחבת broiler או גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. כיסוי עם נייר; צלייה 7 דקות.
הסר רדיד; לצלות 4 דקות נוספות או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.