סלמון סטרוגנוף
אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, סלמון, גבינת קוטג'וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סטרוגנוף, סטרוגנוף, ו כמעט סטרוגנוף.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את האטריות, הסלמון, הפטריות והפימינטוס. בקערה גדולה נוספת, לשלב את גבינת קוטג', שמנת חמוצה, מיונז, בצל, שום, רוטב ווסטרשייר ומלח; מוסיפים לתערובת אטריות. מערבבים פנימה גבינת צ ' דר.
מעבירים ל -2 קילו משומן. תבנית אפייה. זורקים פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל הקדירה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד שהם מבעבעים וזהובים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סטולץ אורגני פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
![סטולץ אורגני פינו נואר]()
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.