קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סלמון סטרוגנוף

סלמון סטרוגנוף
אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, סלמון, גבינת קוטג'וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סטרוגנוף, סטרוגנוף, ו כמעט סטרוגנוף.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את האטריות, הסלמון, הפטריות והפימינטוס. בקערה גדולה נוספת, לשלב את גבינת קוטג', שמנת חמוצה, מיונז, בצל, שום, רוטב ווסטרשייר ומלח; מוסיפים לתערובת אטריות. מערבבים פנימה גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®שום גויה®
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים ל -2 קילו משומן. תבנית אפייה. זורקים פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל הקדירה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד שהם מבעבעים וזהובים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סטולץ אורגני פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
סטולץ אורגני פינו נואר
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.