קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

סלמון עטוף בפנצ'טה עם חמאת יין אדום

סלמון עטוף בפנצ'טה עם חמאת יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עטוף Pancetta עם חמאת יין אדום. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצלי פנינה, פנקטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו סטייקים סלמון עם חמאת יין אדום, סלמון צלוי עם יין לבן ורוטב חמאת לימון, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
ממיסים 1 כפית חמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4
מוסיפים את היין ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת זיגוג עבה, סירופ, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב. מערבבים ב 2 כפות הנותרים של חמאה עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הניחו את הסלמון על משטח עבודה ולחצו על כל עלי הפטרוזיליה ועלי הקורנית על הפילה. מתבלים במלח ופלפל ועוטפים 2 פרוסות של פנקטה סביב כל חתיכת סלמון.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
בצלחת עוגה, לזרוק את בצל הפנינה עם 1 כפית שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 20 דקות, או עד מרכך מעט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקצץ את הקצוות שורש לקלף את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את escarole, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אסקרולאסקרול
11
מוסיפים את בצל הפנינה, ציר עוף ומיץ לימון. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בצל פנינהבצל פנינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
12
מחממים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים על חום גבוה, מסתובב, עד pancetta הוא השחמה בכל רחבי והדגים הוא נדיר בינוני, על 7 דקות. בזהירות להעביר את הסלמון מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
מעבירים את תערובת escarole ובצל פנינה ל 4 צלחות מחוממות ולהגדיר את הסלמון על הירוקים. למעלה כל פילה עם קצת חמאת היין האדומה ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
אסקרולאסקרול
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.