סלמון עטוף בפנצ'טה עם חמאת יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עטוף Pancetta עם חמאת יין אדום. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצלי פנינה, פנקטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו סטייקים סלמון עם חמאת יין אדום, סלמון צלוי עם יין לבן ורוטב חמאת לימון, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כפית חמאה בסיר קטן.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את היין ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת זיגוג עבה, סירופ, 5 עד 7 דקות.
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב. מערבבים ב 2 כפות הנותרים של חמאה עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה ומתבלים עם מלח ופלפל.
הניחו את הסלמון על משטח עבודה ולחצו על כל עלי הפטרוזיליה ועלי הקורנית על הפילה. מתבלים במלח ופלפל ועוטפים 2 פרוסות של פנקטה סביב כל חתיכת סלמון.
בצלחת עוגה, לזרוק את בצל הפנינה עם 1 כפית שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 20 דקות, או עד מרכך מעט קרמל.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקצץ את הקצוות שורש לקלף את הבצל.
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את escarole, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את בצל הפנינה, ציר עוף ומיץ לימון. כסה וחמם.
מחממים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה.
מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים על חום גבוה, מסתובב, עד pancetta הוא השחמה בכל רחבי והדגים הוא נדיר בינוני, על 7 דקות. בזהירות להעביר את הסלמון מגבות נייר כדי לנקז.
מעבירים את תערובת escarole ובצל פנינה ל 4 צלחות מחוממות ולהגדיר את הסלמון על הירוקים. למעלה כל פילה עם קצת חמאת היין האדומה ומגישים בבת אחת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.