קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

סלמון עטוף בפנצ'טה עם חמאת יין אדום

סלמון עטוף בפנצ'טה עם חמאת יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עטוף Pancetta עם חמאת יין אדום. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצלי פנינה, פנקטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו סטייקים סלמון עם חמאת יין אדום, סלמון צלוי עם יין לבן ורוטב חמאת לימון, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
ממיסים 1 כפית חמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
מוסיפים את היין ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת זיגוג עבה, סירופ, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב. מערבבים ב 2 כפות הנותרים של חמאה עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הניחו את הסלמון על משטח עבודה ולחצו על כל עלי הפטרוזיליה ועלי הקורנית על הפילה. מתבלים במלח ופלפל ועוטפים 2 פרוסות של פנקטה סביב כל חתיכת סלמון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
בצלחת עוגה, לזרוק את בצל הפנינה עם 1 כפית שמן זית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 20 דקות, או עד מרכך מעט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקצץ את הקצוות שורש לקלף את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את escarole, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אסקרולאסקרול
11
מוסיפים את בצל הפנינה, ציר עוף ומיץ לימון. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בצל פנינהבצל פנינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
12
מחממים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים על חום גבוה, מסתובב, עד pancetta הוא השחמה בכל רחבי והדגים הוא נדיר בינוני, על 7 דקות. בזהירות להעביר את הסלמון מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
14
מעבירים את תערובת escarole ובצל פנינה ל 4 צלחות מחוממות ולהגדיר את הסלמון על הירוקים. למעלה כל פילה עם קצת חמאת היין האדומה ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
אסקרולאסקרול
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.