קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות94
מגזין

סלמון עם ברוקולי ופסטה

סלמון עם ברוקולי ופסטה
סלמון עם ברוקולי ופסטאן הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 532 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו גבינת מוצרלן ואסיאגו, פילה סלמון, עגבניות ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 88%. מתכונים דומים: סלמון עם ברוקולי ופסטה, פסטה ברוקולי עם סלמון, ו סלט פסטה ברוקולי עם סלמון וגרעיני חמניות.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה ומוסיפים ברוקולי במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, מפזרים סלמון עם תיבול פירות ים. מבשלים בקבוצות על גריל מקורה במשך 5 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מסננים ספגטי וברוקולי; מעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את העגבניות, הגבינה, השמן, המלח והפלפל; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
5
מגישים עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר