קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות94
מגזין

סלמון עם ברוקולי ופסטה

סלמון עם ברוקולי ופסטה
סלמון עם ברוקולי ופסטאן הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 532 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו גבינת מוצרלן ואסיאגו, פילה סלמון, עגבניות ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 88%. מתכונים דומים: סלמון עם ברוקולי ופסטה, פסטה ברוקולי עם סלמון, ו סלט פסטה ברוקולי עם סלמון וגרעיני חמניות.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה ומוסיפים ברוקולי במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, מפזרים סלמון עם תיבול פירות ים. מבשלים בקבוצות על גריל מקורה במשך 5 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מסננים ספגטי וברוקולי; מעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את העגבניות, הגבינה, השמן, המלח והפלפל; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מגישים עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר