סלמון עם זיגוג מיסו מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם זיגוג מיסו מנטה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם מנטה, סוכר חום, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. עם כפית נסו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו לשניים, סלמון בגריל עם זיגוג מיסו, ו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את זרעי שומשום, מיסו, מירין, וסוכר יחד עם מזלג (ייתכן שיהיה עליך להשתמש בחלק האחורי של המזלג כדי לרסק את מיסו קצת קודם).
מוסיפים את המנטה, כוסברה ושום מערבבים לשלב.אם אתה BBQing, לקבל את האש שלך הולך ולוודא שיש לך אזור קריר יותר של האש לשים על הדגים.אם אתה משתמש ברוילר, לשים מתלה התנור שלך באמצע התנור ולהפוך את broiler על גבוה. קבל מחבת עם מתלה חוט על גבי מוכן (אני פשוט להשתמש מדף מתוך התנור טוסטר על גבי תבנית אפייה).ממש לפני שאתה מוכן לזרוק את הסלמון בתנור, לתת לו ציפוי עבה נחמד של זיגוג, במיוחד על גבי (בצד הבשר).
מניחים את הסלמון, על המדף, צד העור למטה.מבשלים עד הזיגוג הוא נחמד וחום ואת הסלמון הוא רק בקושי שקוף על זה החלק העבה ביותר 7-12 דקות בהתאם לעובי של הסלמון ואת הטמפרטורה של מקור החום שלך. אם הזיגוג מתחיל לשרוף לפני הסלמון נעשה, להניח חתיכת נייר על גבי הסלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.