קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סלמון עם יין אדום-רוטב בלסמי

סלמון עם יין אדום-רוטב בלסמי
סלמון עם יין אדום-רוטב בלסמי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, שאלוט, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Mahimahi עם רוטב בלסמי-יין, תותים קלויים ברוטב יין וחומץ בלסמי, ו פלפל קלוי פילה מיניון עם רוטב יין אדום בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, חום 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מוסיפים את קורנית sprig, פלפל שחור, יין אדום וחומץ בלסמי ומרתיחים על חום גבוה עד מופחת 2 כפות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
הסר את המחבת מהחום וקצף בשמנת, ואז לטאטא בחמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. מסננים לתוך קערה ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
במחבת nonstick גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת, עור כלפי מעלה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד הפילה הם השחמה, על 4 דקות. להפוך את הסלמון ומבשלים על חום מתון עד הדג הוא רק אטום לאורך, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
להעביר את הסלמון לצלחות, כפית את הרוטב על הדגים ומקשטים עם פלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.