סלמון עם מרינדת סויה מייפל
סלמון עם מרינדת סויה מייפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקטריאני מגיש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 48 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 465 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם קרשי ארז לא מטופלים, וויסקי שיפון, פילה סלמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה הוא סופר. נסו מרינדת סירופ מייפל, סיידר מתובל ומרינדה מייפל, ו המרינדה הטובה ביותר לסלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים רוטב סויה, סירופ מייפל, וויסקי שיפון ומשחת ווסאבי לבלנדר. מכסים בבלנדר ופירה עד שהתערובת חלקה.
יוצקים מחצית מהתערובת לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת למרינדה ושומרים את התערובת שנותרה במקרר לטבילה של רוטב.
מניחים סלמון בשקית, מצפים במרינדה, סוחטים עודפי אוויר ואוטמים את השקית. משרים סלמון במקרר למשך 4 שעות.
לטבול קרשי ארז במים ולספוג לפחות 2 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה.
מוציאים פילה סלמון מהמרינדה, ומניחים כל אחד על קרש ארז ספוג. מחק שקית ומרינדה.
מניחים סלמון מקושט לתוך הגריל, מכסים קרוב, וצולים עד דגים פתיתים בקלות עם מזלג, על 10 דקות.
מגישים עם רוטב טבילה שמור.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. כרם אוברט לורן שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
![אוברט לורן כרם שרדונה]()
אוברט לורן כרם שרדונה
2011 לורן ן שרדונה תמיד מזכיר אחד תערובת וינטאג היפותטי של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. לורן זו משנת 2011 ברורה באופן טבעי עם גווני כלורופיל ירוקים בקצה. ארומטים הם לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. הארומטים המובהקים של פירות ומינרלים נותנים תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. תחושת הפה מציגה תו עליון של גליצרין, ואחריו מבנה חומצי שנמצא רק אצל לורן.ליין בהירות מעורפלת קלה המציגה את מחויבותו של אוברט לייצור יין התערבותי מינימלי.