סלמון פטה
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת שמנת, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: פטה סלמון, פטה סלמון, ו פטה סלמון.
הוראות
מניחים פילה סלמון במחבת רק לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר מן המחבת להתקרר לחלוטין על צלחת, על 30 דקות.
מניחים סלמון במעבד מזון דופק בקצרה.
מוסיפים גבינת שמנת, חמאה ומיץ לימון; מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים במשך 30 דקות. (ניתן להגיע לנקודה זו יום קודם לכן.)
כף pt לתוך שקית צנרת עם זרבובית כוכב צינור על ירקות או קרקרים; מפזרים עירית קצוצה. או כף אותו לתוך קערת הגשה ומגישים עם crudits.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.