סלמון צ'יה מצופה בסויה בוק צ' וי
סלמון מצופה צ'יה עם סויה בוק צ' וי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תינוק בוק צ'וי, פילה סלמון, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי chia אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ההייפ בערך זרעי Chia & פודינג תות Chia כקינוח. נסו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו סלמון מצופה בקשיו עם בוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מערבבים יחד את החרדל, Sriracha ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל, ולאחר מכן לשפשף את כל הסלמון.
מורחים את זרעי chia על צלחת, ולאחר מכן במקום מה יהיה בצד העור של הסלמון על הזרעים, לחיצה קלה על המעיל.
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. צורבים את הסלמון בשתי קבוצות, זורעים בצד למטה, עד השחמה סביב הקצוות ואת הזרעים נקבעים ויוצרים קרום, על 3 דקות לכל אצווה.
להעביר את הסלמון, זרע בצד למעלה, לתבנית אפייה.
מעבירים לתנור ואופים עד מבושל רק דרך, 6 עד 8 דקות.
בעוד סלמון אופה, לשים את בוק צ ' וי במחבת עם רוטב סויה, סירופ מייפל ו 1/4 כוס מים. מכסים, מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים עד הבוק צ ' וי הוא מכרז, על 8 דקות. לחשוף ולהמשיך לבשל עד הנוזל יוצר זיגוג, 4 עד 6 דקות.
מגישים את הסלמון עם בוק צ ' וי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.