סלמון צלוי באיטיות עם בוק צ'וי ואורז קוקוס
סלמון קלוי איטי עם בוק צ'וי ואורז קוקוס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. גשו לסופר וקנו אורז בסמטי, חלב קוקוס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו סלמון זנגביל על אורז שחור עם בוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלמון, מפזרים סלמון באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 250 במשך 30 דקות עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
כדי להכין אורז, לשטוף עם מים קרים; לנקז.
מערבבים אורז, חלב קוקוס, 1 1/2 כוסות מים, ו 1/4 כפית מלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מערבבים פעם אחת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות עד שנוזל נספג.
בואו לעמוד 10 דקות; מערבבים בצל.
כדי להכין בוק צ ' וי, שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף בוק צ 'וי וג' ינג ' ר; saut 1 דקה.
מוסיפים סאקה ו 1/4 כפית מלח; מכסים ומבשלים 2 דקות או עד bok choy wilts. כסה וחמם.
כדי להכין רוטב, לשלב מיץ ושאר החומרים, ערבוב היטב עם מקצף.
מגישים סלמון עם אורז, בוק צ ' וי, ורוטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.