קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

סלמון צלוי ברביקיו

סלמון צלוי ברביקיו
סלמון צלוי ברביקיו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר חום, מיץ לימון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. נסו סלמון צלוי ברביקיו, סלמון צלוי ברביקיו, ו מרינדה ברביקיו סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית ניילון zip-top; חותם במרינדה במקרר 1 שעה, מפנה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר דגים משקית; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
4
מערבבים את הסוכר ואת 5 המרכיבים הבאים (סוכר דרך קינמון) בקערה. לשפשף על דגים; מקום בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
דגיםדגים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים עם פרוסות לימון,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.