סלמון צלוי עם לימון ופפריקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון קלוי לימון פפריקה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, אבקת שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. נסו סלמון צלוי בתנור פפריקן מעושן, סלמון צלוי פפריקה מעושן עם תרד נבול, ו לימון פפריקה כרובית קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף, ולאחר מכן מעיל אותו קלות עם תרסיס בישול.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הפפריקה, אבקת שום, מלח, פלפל וגרידת לימון.
להוסיף 1 כף שמן זית, אזמקס היטב.
הגדר את הסלמון על המחבת מוכנה. לשפשף בעדינות את שמן התבוננותמיקס על הסלמון. תניח בצד.
בקערה בינונית, לזרוק את השעועית הירוקה עם השאר1 כף שמן זית, שום, ומלח. סדר את greenbeans סביב הסלמון.
צלי במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקעם מזלג.
מפזרים את השעועית הירוקה עם השקדים.
טפטף את מיץ הלימון על הסלמון.
ארוחת ערב אחת, שתי ארוחות צהריים
פירוק סושיה דרך טרי כדי לקבל את הירקות שלך:"כבוש" סלט מלפפון. השתמש aveggie peeler לגלח acuke לתוך סרטים, thentoss עם ricevinegar מתובל sesameseeds.רוטב סויה ואורז vinegarcomplete thesushi flavorvibe.No מתגלגל, לא מהומה.שאריות של סלמונון משאריות אורז (או אבאג של חום ואכילה), ואז מתפוררות משטופ נורי (אצות סושיוורפ) מעליו. תאכל את זה או חם.מפלצת SALADThis היא אחת הארוחות הקלות ביותר לארוז. תחשוב בגדול. תחשבו על כיור מטבח: ערימה של ירקות, מה שנשאר או ירקות טריים שיש לכם, ואז למעלה עם שאריות סלמון ומשהו פריך, כמו אגוזים.סלמון לא צריך תחבושות מהודרות. נסה התזה של שמן שומשום vinegar.No שאריות סלמון? סלמון מעושן מעולה בסלטים.
זכויות יוצרים © 2013 by J. M. Hirsch, from Beating the Lunch Box Blues published by Rachel Ray Books / Atria, a division of Simon & Schuster, Inc. זמין בכל מקום שבו ספרים נמכרים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.