סלמון צלוי עם שמנת לימון עם גזר לבן מוקצף
סלמון צלוי קרם לימון עם קצפת גזר לבן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 586 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות ותקני שמנת, חמאה, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ענני לימון של מאייר עם קצפת לימון ואוכמניות טריות, Meyer Lemon Clouds With Lemon Whipped Cream And Fresh Blowberri, ו עוגות לימון עם ציפוי קצפת לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. לשטוף ולייבש את פילה הסלמון.
מניחים פילה, צד העור למטה, במחבת אפייה משומנת קלות רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו.
מערבבים יחד גרידת לימון, פלפל טחון ומלח, ולחץ על פילה סלמון.
יוצקים את השמנת על הסלמון.
צלי בתנור עד הסלמון הוא רק מבושל, על 25 דקות (לבדוק עשה נס עם מזלג, הסלמון צריך להתקלף אבל לא נראה יבש).
מגישים מעל גזר לבן מוקצף עם רוטב שמנת מהמחבת גירד / שפכו על כל מנה. מתבלים עם תוספת מלח, אם תרצה. ללוות עם סלט מלפפון או ירקות ירוקים אחרים.
מניחים גזר לבן בסיר, וממלאים במים רק כדי לכסות. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז פונים אל רתיחה ומבשלים עד גזר לבן הוא די רך, על 30 דקות.
מסננים, ואז להחזיר את גזר לבן לסיר, להוסיף את החמאה ואת השמנת החמוצה. השתמש במערבל כף יד כדי שוט גזר לבן, חמאה, שמנת חמוצה יחד, הוספת חמאה או שמנת חמוצה יותר אם הם נראים יבשים מדי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.