סלמון צרוב במחבת עם זיתים קלמטה וסלסה קרודה
סלמון צרוב במחבת עם זיתים קלמאטן וסלסה קרודה עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 437 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך פלפל, פילה סלמון על העור, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו הליבוט צרוב עם צלי חזיר שוויצרי מוקפץ וסלסה קרודה, סלמון מחבת עם עגבניות וזיתים, ו סלסה טומטילה [סלסה ורדה קרודה] (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים, 1/4 כפית מלח, ו 2 כפות שמן בקערה קטנה.
מערבבים היטב, ומניחים בצד.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים סלמון עם פלפל ונותר 1/2 כפית מלח.
מניחים סלמון במחבת, עור הצדדים למעלה; לבשל 5 דקות בכל צד או עד העור הוא פריך פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מעבירים סלמון לצלחות הגשה, ומעל כל פילה באופן שווה עם תערובת עגבניות.