סלמון צרוב במחבת עם סלט שזיף-מלפפון
סלמון צרוב במחבת עם סלט שזיף מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-83 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל קצוץ קטן, מלפפון קצוץ קטן, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיפים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר עם שזיפים וריבס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון במרינדה צרוב קרום פלפל עם ויניגרט מלפפון, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות.
הוראות
טיפ:אם אתה לא יכול למצוא שזיפים בשלים, פלוטס או משמשים יעבוד בדיוק כמו גם.
מערבבים את השזיפים, מלפפון, בצל אדום, פלפל, כוסברה, 2 כפית. של שמן קנולה, חומץ, 1/4 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פלפל בקערה בינונית. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
העונה שני הצדדים של הסלמון עם 1/2 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פפר.
מחממים את 2 כפית הנותרים. שמן קנולה במחבת 12 אינץ ' על חום גבוה. להסתחרר כדי לצפות את המחבת. כאשר השמן מנצנץ חם, מוסיפים את הפילה בצד העור למטה ומבשלים מבלי לזוז במשך 30 שניות. להפחית את החום בינוני גבוה ולהמשיך לבשל עד העור הוא השחמה היטב ואת הצדדים של פילה הם אטומים על באמצע הדרך למעלה, 2 עד 4 דקות. להפוך את הסלמון ומבשלים, מבלי לזוז, עד הפילה הם מעט המשרד למגע, 3 עד 4 דקות יותר.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.