סלמון צרוב במחבת עם רוטב ג'ינג'ר-ליים ובוטנים
סלמון צרוב במחבת עם רוטב ג'ינג'ר ליים ובוטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 466 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'ילי עוף תאילנדי, פילה סלמון, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, סלמון צרוב במחבת עם דובדבנים ברוטב ג'ינג'ר, ו סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה שאינה מקל על חום מתון. מבשלים את פילה סלמון (2 חתיכות בכל פעם), עד שהם זהובים ופשוט עשו, 3 עד 4 דקות בכל צד בהתאם לעובי. כ 2 דקות לפני הסלמון נעשה, להוסיף את פרוסות השום לשמן כדי טעם הדגים. (אם הפילה עבה, מכסים ומבשלים עוד כמה דקות.)
הסר את הסלמון ושום ולנקז על מגבות נייר.
מערבבים את המלפפון עם בזיליקום בקערה קטנה.
מניחים כמות קטנה של תערובת מלפפון על צלחות בודדות. מסדרים את פילה הסלמון על גבי ומקשטים עם תערובת מלפפון ומפזרים כמה חתיכות של שום מבושל על גבי.
טפטוף עם 2 כפות של רוטב ג ' ינג ' ר ליים, העליון עם בוטנים לשרת מיד.
מערבבים את השום, צ ' ילי, סוכר, זנגביל, רוטב דגים, מיץ ליים, ומים בקערה קטנה ומערבבים היטב.
תן לטעמים להתפתח על ידי הגדרת הרוטב בצד במשך 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.