סלמון צרוב במחבת עם רוטב ג'ינג'ר ליים ובוטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 466 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'ילי עוף תאילנדי, פילה סלמון, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, סלמון צרוב במחבת עם דובדבנים ברוטב ג'ינג'ר, ו סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה שאינה מקל על חום מתון. מבשלים את פילה סלמון (2 חתיכות בכל פעם), עד שהם זהובים ופשוט עשו, 3 עד 4 דקות בכל צד בהתאם לעובי. כ 2 דקות לפני הסלמון נעשה, להוסיף את פרוסות השום לשמן כדי טעם הדגים. (אם הפילה עבה, מכסים ומבשלים עוד כמה דקות.)
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.