סלמון צרוב במחבת עם רוטב שאלוט חרדל
סלמון צרוב במחבת עם רוטב שאלוט חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 269 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, שמן זרעי ענבים, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פסקטריאן, קטוגני דיאט. נסו טונה צרובה בחרדל עם קרם שאלוט, סלמון צרוב עם שאלוט + בצל ירוק להתענג, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן זרעי הגפן בגלל חום גבוה. בינתיים, מתבלים את הסלמון במלח ופלפל משני הצדדים.
הוסף את הסלמון ולהפחית את החום בינוני. מבשלים, פונים פעם אחת, עד מבחוץ הוא פריך וצרוב יפה והפנים מבושל כדי doneness הרצוי (אני מעדיף סלמון שלי קצת בינוני נדיר).
יוצקים את כל אבל כף אחת של שמן מהמחבת.
מוסיפים את השאלוט, ומטגנים במשך שתי דקות, עד שמתחילים להתרכך.
מוסיף את היין הלבן וחרדל, ערבוב כדי deglaze את המחבת. מבשלים במשך כמה דקות, עד מופחת במחצית. לטעום ולבדוק תיבול, הוספת מלח ופלפל כמו necessary.To מגישים, מניחים חתיכת סלמון על צלחת וכפית את הרוטב מעל. סיים עם קצת פטרוזיליה קצוצה ופלפל טחון טרי. תהנו!
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.