סלמון קאטה פראי באלסקה
אם יש לך עלה כושון, שמן canolan, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הוא מובא אליך על ידי SippitySup. נסו סלמון קטה פראי באלסקה מתבשל בחלב קוקוס, כריכי סלמון אלסקה פראיים, ו פילה סלמון אלסקה פראי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את פילה הדגים להתייבש. עם מגבות נייר.
חותכים אותו לחתיכות 2 אינץ'.
מחממים את השמן בתנור הולנדי עם מכסה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ וכמעט מעשן.
מוסיפים את עור הדגים לסיר ומבשלים, עד שהעור פריך מאוד ומשחרר את עצמו מהסיר. אל תתפתו להזיז את הדגים עד שהם ישחררו את עצמם. מנמיכים את החום בינוני, להפוך את הדגים ומבשלים עוד 2 או 3 דקות. זה לא צריך להיות מבושל כל הדרך דרך בשלב זה. להעביר את הדג לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז, צד העור למעלה. בעוד המחבת עדיין חמה בזהירות לנגב את השמן העודף מן הסיר באמצעות צרור גדול מספיק של מגבות נייר כדי להגן על הידיים מפני שריפה.
שים את הדג המנוקז בחזרה במחבת, צד העור למעלה.
מוסיפים שום, עגבניות קצוצות, רסק קארי, חלב קוקוס, עלי כושון, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 20 דקות.
מגישים עם אורז.כמו זה: כמו טעינה...
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.