סלמון, קוסקוס, גלישת גרגיר הנחלים עם רוטב עשבי שמנת דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 630 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך שמיר, בישול קוסקוס, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון עם רוטב לימון ופלפל וגזרת נחלים-סלט עשבי תיבול, סלמון עם רוטב לימון ופלפל וגזרת נחלים-סלט עשבי תיבול, ו סלמון עם גרגיר נחלים ולימון-רוטב בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. ציפוי הסלמון עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל. גריל על 5 דקות לכל צד, תלוי כמה עבה פילה הסלמון שלך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
2
הסר ולתת מגניב.
1
שים את הקוסקוס לתוך קערה ושופכים מעל 2 כוסות מים רותחים.
מוסיפים 1 כף שמן זית, מיץ של 1/2 לימון, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בעדינות, מכסים, ולתת לשבת עד המים נספגים, על 15 דקות. מוך עם מזלג, מוודא להפריד את כל הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
3
מוסיפים את העגבניות, המלפפונים, הבצל הירוק, גרגיר הנחלים, צמחי המרפא, שמן הזית הנותר ומיץ הלימון הנותר; מתבלים במלח ופלפל. בעדינות לזרוק את הקוסקוס לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לא מגן מקומי
ענפי שמיר שנקטפו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגורר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1
שלב את כל החומרים בבלנדר ותהליך עד חלקה, ירוק, שמנת. במידת הצורך, רזה את הרוטב עם כף או שתיים של מים חמים. לטעום ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להרכיב את הסלט: לשים חתיכת לחם lavash גדול על צלחת וערימה על חלק מהקוסקוס. לשבור את הסלמון לגזרים ביד ולמקם נתח גדול על גבי קוסקוס.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.