סלמון קריבי עם רוטב ברביקיו גויאבה וסלסה צמחונית מנגו
סלמון קריבי עם רוטב ברביקיו גויאבה וסלסה צמחונית מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 811 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו של מרכז אמריקה. אם יש לך סלמון בצד, מיץ ליים, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. נסו קערת סלמון עם מנגו מנגו, סלמון בגריל עם רוטב מנגו ברביקיו, ו טנדרלוין קריבי עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 1 דקה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הבצל, בישול עד שהוא רך וקצת חום בקצוות, על 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את הדבק גויאבה, רסק עגבניות, חומץ, סוכר חום, אניס כוכב, allspice, ואבקת קארי. מבשלים עד הדבק גויאבה נמס, על 15 דקות, ערבוב מדי פעם. כבה את החום ותן לרוטב להתקרר מעט. זרוק את אניס הכוכב; להעביר את התערובת לבלנדר שלך מחית. עם המנוע פועל להוסיף את מיץ לימון ורום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
רסק עגבניות
סוכר חום
מיץ ליים
כוכב אניס
גלידה או קצפת, לא חובה
חומץ
גויאבה
בצל
רוטב
שמן בישול
רום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מחבת
2
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד, או מקררים עד 2 שבועות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
לטאטא את שמן הזית, שום, מיץ ליים, מלח ופלפל יחד בקערה גדולה.
תחמם את המטאטא שלך גבוה. קו צלחת אפייה גדולה או גיליון אפייה מעוטר בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום ולשמן את רדיד עם כמה שמן זית או תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה מוכנה ומניחים כ -2 אינץ ' של קצה הזנב מתחת לדגים, כך שיש לך צורה אחידה במקצת.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
יוצקים את רוטב ברביקיו על הסלמון ומבשלים אותו מתחת לגריל עד שהרוטב caramelizes ו chars סביב הקצוות ואת הסלמון הוא מוצק פתיתים בקלות, 8 עד 12 דקות לנדיר (הסלמון עדיין יהיה ורוד באמצע) או 12 עד 15 דקות לעשייה טובה (הסלמון יהיה מבושל לאורך כל).
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
סלמון
רוטב
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
מורחים את הסלסה על מגש הגשה בזהירות להרים את הסלמון מתוך צלחת האפייה ולסדר אותו על גבי סלסה (להשתמש 2 מריות גדולות כדי להעביר אותו). לסחוט כמה פלחי ליים על הדגים ומגישים עם פלחי ליים נוספים בצד.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אובר לורן ויניארד שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 139 דולר.