קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

סלסה אבוקדו

סלסה אבוקדו
מתכון סלסן אבוקדו מוכן בעוד כ-8 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, חומץ סיידר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. וזה די טוב. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, ו סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים תירס, זיתים, פלפל אדום ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
זיתיםזיתים
בצלבצל
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה קטנה, מערבבים שום, שמן זית, מיץ לימון, חומץ סיידר, אורגנו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים לתערובת התירס וזורקים למעיל. מכסים ומקררים במקרר 8 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
4
מערבבים אבוקדו לתוך התערובת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.