קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

סלסה אבוקדו-ליים

סלסה אבוקדו-ליים
צריך ללא גלוטן, ו 30 מתאבן שלם? סלסה אבוקדו ליים יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אבוקדו, כוסברה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. מתכונים דומים: עוף עם כוסברה-ליים עם סלסה אבוקדו, עוף עם כוסברה-ליים עם סלסה אבוקדו, ו עוף ליים עם סלסה אבוקדו.

הוראות

1
מניחים אבוקדו בקערה קטנה. לסמור מ סיד לסחוט מיץ למדוד 1/2 כפית ו 1 כף, בהתאמה; להוסיף אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
מיץמיץ
לייםליים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים כוסברה ומלח. זרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלחמלח

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.