אננס וסלסה אבוקדו עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבוקדו, מיץ ליים, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, סלסה אבוקדו אננס, ו אננס-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, להפוך את הרוטב על ידי ערבוב 2 כפות של מיץ אננס עם מיץ לימון, דבש, שמן חלפיניו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננס
מלח ופלפל
מיץ ליים
פלפל חלפיניו
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את האננס והבצל. מקפלים בעדינות את האבוקדו והכוסברה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.