קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

סלסה אננס ואבוקדו

סלסה אננס ואבוקדו
אננס וסלסה אבוקדו עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבוקדו, מיץ ליים, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, סלסה אבוקדו אננס, ו אננס-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, להפוך את הרוטב על ידי ערבוב 2 כפות של מיץ אננס עם מיץ לימון, דבש, שמן חלפיניו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
דבשדבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את האננס והבצל. מקפלים בעדינות את האבוקדו והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו
בצלבצל
4
תן לטעמים להתמזג לפחות 15 דקות לפני ההגשה.

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.