קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות5
ציון בריאות19
מגזין

סלסה בבלנדר של פרנסיסקו

סלסה בבלנדר של פרנסיסקו
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בלנדר של פרנסיסקו salsan. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם בצל, עלי כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו סלסה בלנדר קל, בלנדר סלסה ורדה, ו מסעדה בסגנון בלנדר סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, מחית עגבניות חתוכות לקוביות עם פלפלים ירוקים צ ' ילה, רסק עגבניות, כוסברה, מיץ לימון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
רסק עגבניותרסק עגבניות
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
מגישים מיד, או מקררים במיכלים אטומים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.