קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

סלסה דה טומטילו

סלסה דה טומטילו
סלסה דה Tomatillo הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. . אם יש לך בצל, שום, tomatillos, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 33%. מתכונים דומים: 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה טומטילו מקסיקנית).

הוראות

1
מניחים tomatillos בסיר שאינו מגיב עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה. מבשלים עד tomatillos לרכך ולהתחיל להתפוצץ, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים טומטילו ומניחים במעבד מזון או בבלנדר עם בצל, שום, פלפלים חלפיניו, כוסברה, מלח ופלפל. להתמזג כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.