קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

סלסה טגי טמטיו-כמון

סלסה טגי טמטיו-כמון
המתכון Tomatillo-כמון Salsan מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם חלפיניו, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חזיר מתובל עם סלסה אבוקדו-Tomatillo, ירכיים עוף מצופה כמון עם סלסה Tomatillo בגריל, ו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לכסות את tomatillos, בצל, שום jalapeo עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד tomatillos לאבד את הצבע הירוק הבהיר שלהם, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז, להעביר לבלנדר ולתת מגניב.
3
במחבת קטנה ויבשה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, רועד את המחבת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב מעט.
5
טוחנים את הכמון לאבקה ומוסיפים אותו לבלנדר יחד עם כוסברה וסוכר; מחית עד חלקה. מתבלים את הסלסה במלח ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.