המתכון Tomatillo-כמון Salsan מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם חלפיניו, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חזיר מתובל עם סלסה אבוקדו-Tomatillo, ירכיים עוף מצופה כמון עם סלסה Tomatillo בגריל, ו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לכסות את tomatillos, בצל, שום jalapeo עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד tomatillos לאבד את הצבע הירוק הבהיר שלהם, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז, להעביר לבלנדר ולתת מגניב.
3
במחבת קטנה ויבשה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, רועד את המחבת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב מעט.
5
טוחנים את הכמון לאבקה ומוסיפים אותו לבלנדר יחד עם כוסברה וסוכר; מחית עד חלקה. מתבלים את הסלסה במלח ומגישים צונן.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.