סלסה טומטילו
סלסה Tomatillo יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 8 . לך לחנות ותביא מיץ ליים, כוסברה, פלפלים חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים זרעי כמון במחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני, ומבשלים 2 דקות או עד קלוי.
להעביר זרעים תבלין או מטחנת קפה, ולעבד עד הקרקע דק.
חותכים 1/4 אינץ ' את קצות גזע של פלפלים; להיפטר גזע מסתיים. באמצעות קצה של סכין קילוף, להסיר בזהירות להשליך ממברנות וזרעים, משאיר פלפלים שלמים.
מוסיפים פלפלים וטומטילו. מבשלים 15 דקות, פונה לעתים קרובות (פלפלים וטומטילו יהפכו מנוקדים עם סימנים שחורים).
העברת תוכן של מחבת למעבד מזון, ומחית עד חלקה.
מוסיפים את הבצל, ואת הדופק 5 פעמים או עד מעורבב.
יוצקים תערובת פלפל לתוך קערה בינונית. מערבבים כמון, כוסברה, מיץ ליים, ומלח.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.