סלסה יבשה צ'ילה
רוטב צ'ילה מיובש דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, שיני שום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סלסה יבשה צ'ילה, סלסה יבשה צ'ילה, ו סלסה יבשה צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט צ ' ילי במחבת כבדה גדולה חום overmedium עד נפוחה מעט מואר משני הצדדים, על 2 דקות.
להוסיף שום למחבת; לבשל, פונה לעתים קרובות, עד עורשגוון כתמים וציפורן הם רכים, 10-15minutes.
Stem chiles and halve lengthwise;discard seeds.
חותכים לחתיכות; להעביר לקערה בינונית. מכסים במים רותחים; לתת לספוג, ערבוב לעתים קרובות,עד מתרכך, 25-30 דקות.
מסננים צ ' ילי, שומר נוזל ספוג.
להעביר צ ' ילי, שום, 1/2 כוס השריית נוזל,ו 1 כף חומץ בלנדר. Purée, addingsoaking נוזלי לפי הצורך, עד צורות רוטב חלק ועבה. מתבלים עם מלח וmorevinegar, אם תרצה. לעשות קדימה: סלסה יכול bemade 1 שבוע קדימה. כיסוי; צמרמורת.