סלסה מנגו אננס
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני הר ד ' אובר? סלסת מנגו אננס יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם חומץ סיידר, בצל, מנגו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 20%. נסו שמש & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה), סלסה מנגו אננס, ו סלסה מנגו אננס עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערת הגשה שלבו את המנגו, האננס, הבצל האדום, החומץ, הכוסברה, הג ' ינג ' ר, פתיתי הפלפל והמלח אם רוצים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-4 שעות. מערבבים לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.