תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלסאן מנגו טרי של DSF. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 8 . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, בצל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 28%. מתכונים דומים: סלסה מנגו טרי, סלסה מנגו טרי, ו סלסה מנגו טרי.
הוראות
1
מערבבים מנגו, עגבניות, בצל, כוסברה, פלפל סראנו, ושום יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
טפטוף מיץ ליים על תערובת מנגו ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל שחור. מקררים עד שטעמים מתערבבים וסלסה קרה, לפחות 30 דקות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 58 דולר.