קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות3
ציון בריאות44
מגזין

סלסה רוחה

סלסה רוחה
סלסה רוחה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך זרעי כוסברה, שמן זית, צ'ילי צ' יפוטלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. נסו סלסה רוחה, סלסה רוחה, ו סלסה רוחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקרוע את כל צ ' ילי לחתיכות גדולות וטוסט אותם במחבת יבשה גדולה על חום בינוני עד שהם משנים צבע קצת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את התבלינים וממשיכים טוסט במשך 2 עד 3 דקות עד שהכל ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
הסר מהחום ומוסיף בזהירות כ 1 כוס מים חמים רק כדי לכסות את צ ' ילי. הפעל את החום נמוך ומבשל במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
שים את העגבניות לרבעים, בצל פרוס, וציפורן שום שלמה על מגש קלייה, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
טפטוף עם שפע של שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומפזרים עלי כוסברה. לצלות עד שהכל חרוך יפה, על 10 דקות (אתה רוצה הרבה צבע עשיר עמוק אז אל תפחד אם חלק מהקצוות לקבל די שחור).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
7
מוסיפים את תערובת צ ' ילה לבלנדר ומחית.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הסר את תערובת עגבניות / בצל מהמחבת הקלייה בזהירות להוסיף אותו לבלנדר, (זה יהיה חם). תערובת עד חלקה (ייתכן שיהיה עליך לעבוד 2 קבוצות). ברגע שהכל מחית, יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר על אש נמוכה הוספת קצת מים אם הסלסה עבה מדי. מערבבים את הסוכר ואת מיץ ליים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מעבירים לקערה גדולה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.