סלסה רוחה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלסה Rojan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 144 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה וגבעולים רכים, pasilla צ'ילה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. , שהוא מוצק. נסו סלסה רוחה, סלסה רוחה, ו סלסה רוחה (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט pasilla צ ' ילה במחבת קטנה מעל חום בינוני 2 עד 4 דקות, שיטוח אותו עם מרית מדי פעם ולהפוך אותו פעם או פעמיים. (לא לשרוף.)
מניחים צ ' ילה בקערה קטנה, ומכסים עם כ 1 כוס מים חמים מאוד.
תן לצ ' ילה לעמוד 30 דקות או עד שתתרכך.
מסננים, שומרים מים, ומניחים בצד.
חותכים עגבניות במחצית לרוחב ולמקם, לחתוך צדדים למעלה, במחבת מעוטרת.
מוסיפים שום, טפטוף עם כ 1 כף שמן.
מטגנים על 8 סנטימטרים מחום 10 עד 15 דקות או עד צמרות עגבניות מושחרים מעט.
לסחוט עיסת שיני שום לתוך בלנדר.
מוסיף pasilla צ ' ילה, עגבניות, ומיצים מהמחבת.
מוסיפים כוסברה, מלח וסוכר. להתמזג עד חלקה. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט ממי צ ' ילה השמורים. מתבלים לפי הטעם עם רוטב חריף.