סלסה תוצרת בית של La Norteña
סלסה תוצרת בית של La Norteña עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 62 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך ראש שום, עגבניות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלסה תוצרת בית, איך יכול סלסה תוצרת בית משלך, ו הסלסה הביתית הטובה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מניחים עגבניות ופלפלים על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; גריל או צלייה במשך 15 דקות או עד עורות מושחרים, מפנה מדי פעם. מקלפים עגבניות ופלפלים.
מניחים חצי עיסת שום, חצי עגבניות, וחצי פלפלים בבלנדר, ולעבד עד קצוץ גס.
יוצקים תערובת שום לתוך קערה. חזור על הנוהל עם עיסת שום נותרת, עגבניות ופלפלים. מערבבים מיץ עגבניות ומיץ ליים לתוך תערובת שום.
מגישים הנותרים סלסה עם צ ' יפס טורטייה אפוי או על דג בגריל.