קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

סלע מלח Crusted Ahi טונה בזיגוג קוקוס כתום

סלע מלח Crusted Ahi טונה בזיגוג קוקוס כתום
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. נסו סנאפר מצופה מלח עם תפוז דם מפרץ, שמן בקלה מצופה פקאן עם זיגוג כתום, זנגביל ודבש, ו Spice מצופה עוף + זיגוג מייפל כתום דם (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רוטב תחתית כבדה, מוסיפים חלב קוקוס ומיץ תפוזים, ומעל חום בינוני-גבוה, מפחיתים את הנוזל בחצי. לעבות על ידי ערבוב עמילן תירס ומים יחד כדי ליצור slurry והוספת לתערובת מופחת, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף טרגון גרידה כתומה, לכבות את החום, ולאפשר לנוח.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
טרגוןטרגון
3
קח את הטונה ואת העונה כולה בחוץ עם מלח ופלפל (אם מותן הטונה הוא גדול מדי, אתה יכול לחתוך במחצית או רבעים לאורכו על מנת להקל על הבישול). באמצעות מחבת תחתית כבדה או מחבת סאוט, מוסיפים שמן זרעי ענבים וחום עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים ירך טונה בשמן בעדינות ולהשאיר במשך 2 דקות או עד חום זהוב בצד זה. הסתובב וחזור על כל צידי הטונה.
מרכיבים שתצטרך
טונהטונה
שמן בישולשמן בישול
5
הסר מהחום ולאפשר לנוח במשך 5 דקות.
6
כדי לשרת, מניחים קצת רוטב על צלחת, פורסים את הטונה דק, ומסדרים על רוטב. הטונה צריכה להיות מראה של להיות מבושל מבחוץ גלם מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
טונהטונה
7
הערה: אנא השתמש רק טונה באיכות גבוהה
מרכיבים שתצטרך
טונהטונה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג את הטונה עם מרלו, פינו נואר ויין רוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, "בשרני" דגים כמו טונה ahi בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם שלך ahi tunan מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.