סלק בלסמי עם רוקפור
אם יש לך על 15 דקות כדי לבלות במטבח, סלק בלסמי עם רוקפור יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, ו primal מתכון לנסות. זה מנות ראשונות יש 160 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך סלק התינוק, שמן זית, רוקפור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלק בלסמי קלוי, סלק בלסמי & שאלוט, ו דבש וחתיכות כבש בלסמי עם עלי סלק וריקוטה.
הוראות
Halve or quarter the beetroot, depending on the size.
Heat the olive oil in a large non-stick pan, add the beetroot and saut for 2-3 mins, tossing well to coat.
Add the balsamic vinegar, season and cook 1-2 mins longer, until reduced right down to a syrupy glaze.
Transfer to a serving bowl to cool, then cover and chill. Can be done up to 1 day ahead.
Remove from fridge 30 mins before serving, crumble over the Roquefort and sprinkle with the sesame seeds.