סלק כבוש
סלק כבוש יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . אם יש לך לימונים, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, סלק כבוש, ו סלק כבוש.
הוראות
מבשלים סלק במים כדי לכסות בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני-גבוה 30 עד 35 דקות או עד למכרז.
ניקוז לקלף. (אם סלק גדול מדי לצנצנות, לחתוך לחתיכות.)
להביא 3 כוסות מים הבא 6 מרכיבים לרתיחה בסיר כבד גדול. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
לארוז סלק חם באופן רופף לתוך צנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה. מכסים סלק בסירופ חם.
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. מכסים בבת אחת עם מכסים מתכת; בורג על להקות.
תהליך באמבט מים רותחים 30 דקות.