סלק מזוגג וכרוב עם פלפל-אגוזי פקאן קלויים
סלק מזוגג וכרוב עם פקאן פלפל קלוי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא חומץ יין, פקאן, מעט פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק קלוי עם אגוזי פקאן מזוגגים בדבש, עוף בזיגוג דובדבנים עם פקאן קלוי, ו סלק מזוגג לימון-ג'ינג'ר וגזר עם אגוזי מלך קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את המרגרינה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים סוכר, פלפל אדום, פלפל שחור וקינמון; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום; מערבבים בפקאנים.
מורחים תערובת פקאן על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 325 במשך 8 דקות; מגניב. תניח בצד.
מסננים סלק במסננת מעל קערה, שומר 3 כפות נוזל.
שלב שמורות סלק נוזלי, ג ' לי, חומץ, מלח, פלפל לבן; להפריש.
חותכים סלק לשניים; להפריש.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף שאלוט; saut 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים כרוב, ו לטגן 10 דקות או עד מכרז.
מוסיפים תערובת ג ' לי וסלק למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, 5 דקות או עד הנוזל הוא עבה מעט. כפית לתוך קערה; מפזרים תערובת פקאן.