סלק פוגת (סלק קוקוס מוקפץ)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק פוגת (סלק קוקוס מוקפץ). מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך סלק, שמן צמחי, עלי קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלק וסלק ירוק / גבינת פטה / ריקוטן, סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, ו סלק וריקוטה ניוקי עם סלק נבול ירוק בלסמי בגילאי.
הוראות
שמן חום מעל חום בינוני גבוה בסיר גדול עד מנצנץ.
מוסיפים צ ' ילי, זרעי חרדל ועלי קארי. מערבבים במרץ עד ריחני ואת החרדל מתחיל פופ, על 3 דקות.
מוסיפים את הסלק ומערבבים עד שהסלק מצופה בתבלינים.
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים עד מעורבב.
מגישים חם או קר עם כל ארוחה הודית כמו צד או סלט.