קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

סלק פוגת (סלק קוקוס מוקפץ)

סלק פוגת (סלק קוקוס מוקפץ)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק פוגת (סלק קוקוס מוקפץ). מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך סלק, שמן צמחי, עלי קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלק וסלק ירוק / גבינת פטה / ריקוטן, סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, ו סלק וריקוטה ניוקי עם סלק נבול ירוק בלסמי בגילאי.

הוראות

1
שמן חום מעל חום בינוני גבוה בסיר גדול עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים צ ' ילי, זרעי חרדל ועלי קארי. מערבבים במרץ עד ריחני ואת החרדל מתחיל פופ, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
לתיבול בשרלתיבול בשר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
3
מוסיפים את הסלק ומערבבים עד שהסלק מצופה בתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
מגישים חם או קר עם כל ארוחה הודית כמו צד או סלט.