סלק, פטה וסלט אספרגוס
סלק, פטה & סלט אספרגוס נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, קטוגני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 285 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרגיר הנחלים, עלי בזיליקום סגולים, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט סלק פטה, פטה וסלט סלק, ו סלט פיג, סלק ופטה.
הוראות
יום לפני: להפוך את ההלבשה.
שים את אורגנו או מרז ' ורם, קמצוץ של מלח ושום למעבד מזון ודופק למשחה.
מוסיף את מיץ לימון וwizz עד חלקה. מערבבים את שמן הזית ואת העונה זה צריך להיות חד קצת מלוח.כיסוי וצינה.
שעתיים לפני ההגשה: להביא מחבת של מים מומלחים לרתיחה, להוסיף את האספרגוס ומבשלים 3 דקות.
לנקז להתקרר מתחת לברז הקר. לכסות ולשמור על קור רוח.
שים את הסלק בקערה גדולה וזרוק עם שתי ציפורים של ההלבשה.
מוסיפים את גרידת הלימון ואת הבצל באביב, מכסים ולשמור על טמפרטורת החדר מגניב עם ההלבשה הנותרת.
כדי לשרת: להוסיף את גרגיר הנחלים לסלק וקרע בבזיליקום. לזרוק את האספרגוס ואת העונה עם פלפל שחור טחון טרי. טעם לפני הוספת מלח כמו הגבינה הוא מלוח למדי.
מערבבים קלות, כך שאתה לא לצבוע הכל ורוד, ואז ערימה לתוך צלחת הגשה. להתפורר מעל הגבינה ושופכים את הרוטב שנותר על גבי.