סלק קלוי עם ויניגרט אגוזים ובורטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי עם ויניגרט אגוזי לוז Burratan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי לוז, מוצרלה טרי, חרדל תבואה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלק בגריל עם ויניגרט זרעי בורטן ופרג, סלק קלוי עם ויניגרט שומר חם, ו כרוב קלוי וסלק עם דבש-חזרת ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ, מיץ לימון, ושאלוט בקערה קטנה. מערבבים בחרדל. בהדרגה להקציף בשמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.מחממים תנור ל-37
לזרוק סלק עם שמן בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לתבנית אפייה 13x9x2", מכסים בחוזקה בנייר כסף, וסלק צלוי עד למכרז (קיסם צריך להחליק דרך בקלות), כ 40 דקות. לחשוף( זהיר של האדים); לתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. לקלף סלק (להשתמש במגבת נייר כדי לעזור לשפשף את הקליפה), ואז לרבעון אותם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.לזרוק סלק עם 1/4 כוס ויניגרט בקערה בינונית. סדר בוראטה על צלחת הגשה. מתבלים במלח ופלפל. Burrata העליון עם סלק; טפטוף הנותרים ויניגרט מן הקערה מעל.
מקשטים עם בזיליקום ואגוזי לוז.