קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סלק קלוי עם ויניגרט אגוזים ובורטה

סלק קלוי עם ויניגרט אגוזים ובורטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי עם ויניגרט אגוזי לוז Burratan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי לוז, מוצרלה טרי, חרדל תבואה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלק בגריל עם ויניגרט זרעי בורטן ופרג, סלק קלוי עם ויניגרט שומר חם, ו כרוב קלוי וסלק עם דבש-חזרת ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חומץ, מיץ לימון, ושאלוט בקערה קטנה. מערבבים בחרדל. בהדרגה להקציף בשמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.מחממים תנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק סלק עם שמן בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מעבירים לתבנית אפייה 13x9x2", מכסים בחוזקה בנייר כסף, וסלק צלוי עד למכרז (קיסם צריך להחליק דרך בקלות), כ 40 דקות. לחשוף( זהיר של האדים); לתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. לקלף סלק (להשתמש במגבת נייר כדי לעזור לשפשף את הקליפה), ואז לרבעון אותם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.לזרוק סלק עם 1/4 כוס ויניגרט בקערה בינונית. סדר בוראטה על צלחת הגשה. מתבלים במלח ופלפל. Burrata העליון עם סלק; טפטוף הנותרים ויניגרט מן הקערה מעל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בוראטהבוראטה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מקשטים עם בזיליקום ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות