קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סלק קלוי עם ויניגרט אגוזים ובורטה

סלק קלוי עם ויניגרט אגוזים ובורטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי עם ויניגרט אגוזי לוז Burratan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי לוז, מוצרלה טרי, חרדל תבואה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלק בגריל עם ויניגרט זרעי בורטן ופרג, סלק קלוי עם ויניגרט שומר חם, ו כרוב קלוי וסלק עם דבש-חזרת ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חומץ, מיץ לימון, ושאלוט בקערה קטנה. מערבבים בחרדל. בהדרגה להקציף בשמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.מחממים תנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק סלק עם שמן בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים לתבנית אפייה 13x9x2", מכסים בחוזקה בנייר כסף, וסלק צלוי עד למכרז (קיסם צריך להחליק דרך בקלות), כ 40 דקות. לחשוף( זהיר של האדים); לתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. לקלף סלק (להשתמש במגבת נייר כדי לעזור לשפשף את הקליפה), ואז לרבעון אותם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.לזרוק סלק עם 1/4 כוס ויניגרט בקערה בינונית. סדר בוראטה על צלחת הגשה. מתבלים במלח ופלפל. Burrata העליון עם סלק; טפטוף הנותרים ויניגרט מן הקערה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בוראטהבוראטה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מקשטים עם בזיליקום ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות