סלרי ו-Jicama Sauté
סלרי ו Jícama Sauté עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך שמן זית, שיני שום, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: פטרוזיליה, עלי סלרי וסלט ג'יקמה, ענבים כבושים עם Jicaman וזרע סלרי, ו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני.
הוראות
לקלף מיתרים מסלרי עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לחתוך סלרי באלכסון ארוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לקלף jicama עם סכין חדה לחתוך 2-על ידי 1/4 אינץ ' גפרורים.
שמן חום בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז שום sauté, מפנה, עד הזהב מכל הצדדים, על 2 דקות. זרוק שום.
מוסיפים סלרי לשמן וסוט, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
להוסיף jicama ו sauté, ערבוב, עד שקוף מעט, על 5 דקות. מערבבים את החומרים הנותרים ולהסיר מן החום.
סלרי וג ' יקמה ניתן לחתוך 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת במגבות נייר רטובות.